Листата на “БСП за България“ за 31 МИР Ямбол проведе

...
 Листата на “БСП за България“ за 31 МИР Ямбол проведе
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Ямбол - град на младите, а не на заминаващите си млади. БСП има план

 Избори 2022

 

Листата на “БСП за България “ за 31 МИР Ямбол организира заключителна среща с жителите на Ямбол в огромната зала на най-старото ямболско читалище.

„ Българска социалистическа партия има проект за поддръжка на подрастващите, младите и фамилиите с деца: безвъзмездни и неограничени по брой инвитро процедури, тъй като едно българче няма цена, съществени тласъци при раждане на първо, второ и трето дете на обезпечени родители, обвързване на компенсацията за майчинство през втората година с минималната работна заплата, безвъзмездни учебници за всички възпитаници от 1 до 12 клас, необлагаем приход на младите трудещи се до 26-годишна възраст. Ямбол и региона ще е на младите, а не на заминаващите си млади “, изрично разгласи лидерът на листата Кристиан Вигенин.

Той акцентира и идните стъпки за дотъкмяване на Новата болница в Ямбол, както и стартирането на плана за Индустриална зона сред общините Ямбол, Сливен и „ Тунджа “.

Ямболската листа поддържаха с наличието си и водачите на листите в областите Бургас и Сливен Петър Кънев и Деян Дечев, които пожелаха триумф на Кристиан Вигенин и неговия тим и показаха вяра за победа на Българска социалистическа партия в област Ямбол.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР